My loved, GAPάκη! Μύχιες σκέψεις μπούκαραν στο μυαλό μου, όταν μου είπες πως θα με «φακώσεις» για το καλό μου. Και αναρωτήθηκα: Επειδή είσαι Έλληνας της διασποράς, θες να μας κάνει και εμάς Έλληνες της διασποράς για να δούμε τη... γλύκα; (clopy right, από ρήση φίλης)... Θες να μας ρίξεις και εμάς στα ξένα χέρια που είναι... αμφίσημα μαχαίρια; Η μαμά σου έδωσε το ΔΝΤ σου σήμερα; Μήπως σου λέει καθημερινά πως είσαι... νινί ακόμα για να κάνεις μεγάλα πράγματα; Μήπως και εσύ ο ίδιος το πίστεψες, με αποτέλεσμα να σε πιάσουν «κότσο» οι... σύμμαχοι; Ξέρεις, GAPάκη, ενώ εσένα που έχεις ένα... προβληματάκι, σου έχωσαν ένα ΔΝΤ για να τον καταλάβουμε εμείς, για τους άλλους είπαν να τους «προστατέψουν» και να μην τους χώσουν ΔΝΤ: Είπαν να τους κάνουν ένα ευρωπαϊκό ταμείο για να τους προστατέψουν, και μάλιστα σε χρόνο dt. Μην ξημερώσει αύριο η ημέρα και τους επιτεθούν τα κερδοσκοπικά «κοράκια». GAPάκη! Μήπως σε έπιασαν μαλάκα, και μαζί με εσένα και εμάς; Για πάρ' το homework αυτό...


Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Υφαντής-Σφακιανάκης: Οι Έλληνες φταίνε για την κρίση - Keiser: Πετάξτε τους οικονομικούς τρομοκράτες από τη χώρα σας.

Αν έχεις τέτοιους συν-Έλληνες, τι τους θες τους οχτρούς! Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα διαπιστώσετε πόσο γελοίοι είμαστε και πόσο εμείς οι ίδιοι βάζουμε τα χέρια μας για να βγάλουμε τα μάτια μας.

Ο κ. Γιώργος Υφαντής, πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών (πολλούς συνδέσμους με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών βλέπω στην ιστοσελίδα του), και ο κ. Τζον Σφακιανάκης, οικονομολόγος-γενικός διευθυντής της τράπεζας Saudi Fanzi (θα τη βρείτε και αυτή στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών), σε τηλεοπτική τους συνέντευξη στο δίκτυο Al Jazeera, προπαγανδίζουν και δικαιολογούν τα μέτρα που πήρε η Ελληνική Κυβέρνηση, η Τρόικα (ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ) τα πήρε δηλαδή, απλώς η κατοχική κυβέρνηση τα υλοποιεί, και επισημαίνουν, εμμέσως πλην σαφώς, ότι...


...καλά να πάθουμε εμείς οι πολίτες αφού προπονούμασταν κάθε ημέρα στο κλέψιμο και στη λαμογιά, με αποτέλεσμα να γίνουμε... πρωταθλητές στη φοροδιαφυγή.

Επίσης, ισχυρίζονται οι αντιδράσεις του κόσμου, όπως, για παράδειγμα η μεγάλη διαδήλωση που έγινε στις 5 Μαϊου και η λαϊκή οργή που εκδηλώθηκε, δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πλειονότητα του ελληνικού λαού, πλειονότητα, πλειονότητα η οποία συμφωνεί με το cucumber (το λέω αγγλιστί για να το καταλάβει και το GAP) που φάγαμε στον κώλο.

Από την άλλη πλευρά, ο Max Kaiser, οικονομικός αναλυτής, χαρακτηρίζει ως ένα και το αυτό, ΚΛΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, τη Goldman Sachs (αυτή με την οποία ο Σημιτάνθρωπος «μαγείρεψε» τα νούμερα για να μπούμε στην ΟΝΕ και το GAP πάλι δεν το είχε καταλάβει), το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και τους διαφθαρμένους χρηματιστές της Γουόλ Στριτ.

Υπογραμμίζει πως η Γερμανία και η κυρία Μέρκελ γράφουν στα παλαιότερα των δωδεκάποντων ψηλοτάκουνών τους την πτώση του έουρος, καθώς είναι η δεύτερη χώρα παγκοσμίως σε εξαγωγές, και άρα δεν έχει πρόβλημα ρευστότητας. «Χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως εξιλαστήριο θύμα της», τονίζει, ενώ στην ουσία επωφελείται από την όλη κατάσταση. Ρίχνει το φταίξιμο και τους προβολείς αλλού για να τα πάρει πίσω από την πλάτη μας, λέω εγώ...

Θεωρεί πως πάσχουμε από το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» και αναρωτιέται μάλιστα γιατί κάποιοι Έλληνες πωλούν τους υπολοίπους και λένε ΨΕΜΑ, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την οικονομική εξυγίανση αφού υπάρχει: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ και το να πετάξουμε όξω από την παράγκα τη ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Δε θέλω να σχολιάσω τους δύο συν-Έλληνες διότι θα ανοίξω τον... στόμα μας και θα μιλήσω τη γλώττα της αληθείας (Αλήθεια, κ. Υφαντή, «επιχορηγείστε» από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών;;;; Εσείς κ. Σφακιανάκη με κάποιον τρόπο, έμμεσο ή άμεσο;), αλλά ωστόσο θα πω στον κ. Kaiser πως δεν πάσχουμε από το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης», αλλά από αυτό του κακού εαυτού μας και της μαλακίας που μας δέρνει, ντυμένης με leather και οπλισμένης μετά μαστιγίου με 10 ουρές.

Δείτε το βίντεο και... βοήθειά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η γλώσσα είναι το «λογισμικό» ενός έθνους (Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

Η γλώσσα είναι το «λογισμικό» ενός έθνους (Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)