My loved, GAPάκη! Μύχιες σκέψεις μπούκαραν στο μυαλό μου, όταν μου είπες πως θα με «φακώσεις» για το καλό μου. Και αναρωτήθηκα: Επειδή είσαι Έλληνας της διασποράς, θες να μας κάνει και εμάς Έλληνες της διασποράς για να δούμε τη... γλύκα; (clopy right, από ρήση φίλης)... Θες να μας ρίξεις και εμάς στα ξένα χέρια που είναι... αμφίσημα μαχαίρια; Η μαμά σου έδωσε το ΔΝΤ σου σήμερα; Μήπως σου λέει καθημερινά πως είσαι... νινί ακόμα για να κάνεις μεγάλα πράγματα; Μήπως και εσύ ο ίδιος το πίστεψες, με αποτέλεσμα να σε πιάσουν «κότσο» οι... σύμμαχοι; Ξέρεις, GAPάκη, ενώ εσένα που έχεις ένα... προβληματάκι, σου έχωσαν ένα ΔΝΤ για να τον καταλάβουμε εμείς, για τους άλλους είπαν να τους «προστατέψουν» και να μην τους χώσουν ΔΝΤ: Είπαν να τους κάνουν ένα ευρωπαϊκό ταμείο για να τους προστατέψουν, και μάλιστα σε χρόνο dt. Μην ξημερώσει αύριο η ημέρα και τους επιτεθούν τα κερδοσκοπικά «κοράκια». GAPάκη! Μήπως σε έπιασαν μαλάκα, και μαζί με εσένα και εμάς; Για πάρ' το homework αυτό...


Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ: Όλοι αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Ζάππειο Μέγαρο

Σηκωθείτε από καναπέδες, κρεβάτια (μπορείτε να κάνετε σεξ και μετά), ντιβάνια, πατώματα, καρέκλες, πατίνια κτλ. κτλ. κτλ., πάρτε ένα μεγάλο κουτάλι και μια κατσαρόλα*, και ενωθείτε αύριο το μεσημέρι στις 12, στην είσοδο του Ζαππείου, με το ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ.
Εγώ, εσύ, όλοι μαζί πάμε να ξεκουφάνουμε τους κωφοκουφάλες τους πολιτικάντηδες που συνεχίζουν να παίζουν παίγνια και να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων, εμένα, εσένα, όλων μας δηλαδή.

*Η χύτρα δεν ενδείκνυται, εκτός αν θέλετε να μαγειρέψετε κάτι στα γρήγορα πάνω στη... θερμή ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η γλώσσα είναι το «λογισμικό» ενός έθνους (Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

Η γλώσσα είναι το «λογισμικό» ενός έθνους (Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)