My loved, GAPάκη! Μύχιες σκέψεις μπούκαραν στο μυαλό μου, όταν μου είπες πως θα με «φακώσεις» για το καλό μου. Και αναρωτήθηκα: Επειδή είσαι Έλληνας της διασποράς, θες να μας κάνει και εμάς Έλληνες της διασποράς για να δούμε τη... γλύκα; (clopy right, από ρήση φίλης)... Θες να μας ρίξεις και εμάς στα ξένα χέρια που είναι... αμφίσημα μαχαίρια; Η μαμά σου έδωσε το ΔΝΤ σου σήμερα; Μήπως σου λέει καθημερινά πως είσαι... νινί ακόμα για να κάνεις μεγάλα πράγματα; Μήπως και εσύ ο ίδιος το πίστεψες, με αποτέλεσμα να σε πιάσουν «κότσο» οι... σύμμαχοι; Ξέρεις, GAPάκη, ενώ εσένα που έχεις ένα... προβληματάκι, σου έχωσαν ένα ΔΝΤ για να τον καταλάβουμε εμείς, για τους άλλους είπαν να τους «προστατέψουν» και να μην τους χώσουν ΔΝΤ: Είπαν να τους κάνουν ένα ευρωπαϊκό ταμείο για να τους προστατέψουν, και μάλιστα σε χρόνο dt. Μην ξημερώσει αύριο η ημέρα και τους επιτεθούν τα κερδοσκοπικά «κοράκια». GAPάκη! Μήπως σε έπιασαν μαλάκα, και μαζί με εσένα και εμάς; Για πάρ' το homework αυτό...


Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Κύριε Ραγκούση, γιατί οι εργαζόμενοι στην ΤΥΔΚ Νοτίου Αιγαίου εξαιρούνται;

Οι ΤΥΔΚ (Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμων και Κοινοτήτων) είναι σήμερα οργανικά τμήματα των περιφερειών της χώρας σε επίπεδο νομού.

Με το σχέδιο νόμου του «Καλλικράτη» οι εργαζόμενοι σε αυτές μετατάσσονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στον κεντρικό δήμο κάθε Νομού, ενώ στο υπόλοιπο προσωπικό των περιφερειών θα δοθεί δυνατότητα εθελούσιας μετάταξης ή τοποθέτηση στις νέες περιφέρειες.

Πέρα από το αν αυτό είναι σωστό ή δίκαιο, που σηκώνει πολλή συζήτηση, λίγοι μάλλον έχουν προσέξει το εξής: ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι εργαζόμενοι στην ΤΥΔΚ Νοτίου Αιγαίου, οι οποίοι θα μεταταχθούν στην αντίστοιχη περιφέρεια που θα δημιουργηθεί, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

Έτσι στην ψύχρα και χωρίς αιτιολόγηση!

Ορίστε και το κείμενο του σχεδίου νόμου...




Άρθρο 258

Μετάταξη προσωπικού Τμημάτων Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμων και Κοινοτήτων των Περιφερειών στο Δήμο της έδρας του Νομού

1. Το υπηρετούν κατά την 1η-1-2010 μόνιμο και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικό των καταργούμενων, με το άρθρο 280 παρ. VII του παρόντος νόμου, Τμημάτων Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΥΔΚ) των κρατικών περιφερειών, το οποίο κατέχει οργανικές ή προσωποπαγείς θέσεις κλάδων ή ειδικοτήτων τεχνικού ή γεωτεχνικού προσωπικού μετατάσσεται αυτοδικαίως σε υφιστάμενες ή ιδρυόμενες Τεχνικές Υπηρεσίες των δήμων της έδρας του αντίστοιχου Νομού, σε συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις αντίστοιχης κατηγορίας, κλάδου ή ειδικότητας.

6. Το προσωπικό της ΤΥΔΚ της κρατικής περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κατά την ειδική καταργητική ρύθμιση του β΄ εδαφ. της παρ. VII του άρθρου 280, μετατάσσεται στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατά ανάλογη εφαρμογή του άρθρου 256 του παρόντος.

Χωρίς αιτιολόγηση…

Πού ήταν δήμαρχος ο Ραγκούσης, θυμάστε;

ΠΟΤΕ πια θα αλλάξει το ΠΑΣΟΚ;

http://www.inews.gr/87/giati-oi-ergazomenoi-stin-tydk-notiou-aigaiou-exairountai.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η γλώσσα είναι το «λογισμικό» ενός έθνους (Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

Η γλώσσα είναι το «λογισμικό» ενός έθνους (Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)